/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Рецепти для пароварки - Велика Епоха



Велика Епоха
Готуємо тісто: в борошно кладемо яйце, розтоплене масло (30 г), сіль, поступово вливаємо воду і вимішуємо тісто. Залишаємо готове тісто на 30 хв. Готуємо фарш: м'ясо пропускаємо через м'ясорубку; сало, цибулю і моркву нарізаємо кубиками; ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.11.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна