/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Домашній тонкий лаваш - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Борошно висипаємо на стіл або в миску, робимо поглиблення і виливаємо туди воду, сіль, масло і перемішуємо (це можна зробити у комбайні). Вимішуємо тісто 4 хвилини, воно має вийде крутим. Загортаємо його в харчову плівку і відправляємо в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно