/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Йогурт
Біологиня Озерна розповіла, що спільного в йогурту і квашеної капусти | Новини - НРКУ - Національна радіокомпанія України
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2018
Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта
Йогурт
Біологиня Озерна розповіла, що спільного в йогурту і квашеної капусти | Новини - НРКУ - Національна радіокомпанія України
НРКУ - Національна радіокомпанія України
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Що спільного в йогурту і квашеної капусти, бурякового квасу і соєвого соусу? Це ферментація. Бактерії виділяють ферменти, що так чи інакше ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Йогурт