/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Свинячі ребра по-ямайськи у ромово-медовому маринаді «Барбекю» | Гурман - Сайт "Є"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.03.2018
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Свинячі ребра по-ямайськи у ромово-медовому маринаді «Барбекю» | Гурман - Сайт "Є"
Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Пікантні, соковиті й трішки солодкуваті, м'ясо буквально можна їсти губами, а зверху рум'яна апетитна скоринка!
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти