/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо кролика
Вирізка з ялівцем і тар-тар із сома - Олександр Гринь провів ... - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.11.2018
Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів
М'ясо кролика
Вирізка з ялівцем і тар-тар із сома - Олександр Гринь провів ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День народження Кролика з незвичними стравами влаштували в ресторані "Гості" ... Аби м'ясо мало однакову форму, запікали його у спеціальних формочках, а потім доводили до готовності в хоспері з хвойними сухарями. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.11.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика