/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


Перша ластівка різдвяної казки: рецепт «штолена» від Оксани ... - Україна молода



Україна молода
Для тіста візьмемо: 350 г вершкового масла, 350 г цукру, бажано коричневого, 6 штук яєць, 75 г мигдальної муки, 3 столові ложки меду, бажано темного гречаного, 2 столові ложки чорної патоки, меласи, 100 г подрібнених горіхів, але не дуже, щоб ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане