/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молоко
Вчені: при вживанні ферментованих молочних продуктів знижується ризик інфаркту міокарда - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.11.2018
Новини про молоко, новинки, детальна інформація відносно молока
Молоко
Вчені: при вживанні ферментованих молочних продуктів знижується ризик інфаркту міокарда - UkrMedia
UkrMedia До ферментованих молочних продуктів відноситься сир, йогурт, кварк (м'який сир), кефір і кисле молоко. Згідно з даними попередніх досліджень, вони надають позитивний вплив на ліпідні профілі крові і знижують ризик захворювань серцево-судинної системи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Молоко