- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Московский гастрономический фестиваль: новые сеты, на которые стоит обратить внимание - Рамблер/Новости
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2018
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Московский гастрономический фестиваль: новые сеты, на которые стоит обратить внимание - Рамблер/Новости
Рамблер/Новости Вам понадобится: Редька соленая — 35 г Телятина — 20 г Лук репчатый — 10 г Гранат — 10 г Уксус 9% — 2 г Лук фри — 1 г Перец — 1 г Масло растительное — 8 г Приготовление: Редьку натереть на мелкой терке, обжаренную телятину порезать соломкой и заправить соевым соусом. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Редька