/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Сто рублей за порцию: как поесть вкусно и уложиться в бюджет - Вечерняя Москва



Вечерняя Москва
Вычистите мякоть, сформируйте углубления для фарша. Лук обжарьте в масле, добавьте фарш, соль и специи. Жарьте до готовности, затем добавьте томаты и мякоть кабачка, тушите 2–3 минуты. Начините кабачки получившимся фаршем, посыпьте сыром, оберните в фольгу и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш