/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Олія рослинна
Вчені з'ясували, на чому безпечніше смажити їжу - Погляд - Новини Чернівців і області
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2018
Новини про олію рослинну, новинки, детальна інформація відносно олії рослинної
Олія рослинна
Вчені з'ясували, на чому безпечніше смажити їжу - Погляд - Новини Чернівців і області
Погляд - Новини Чернівців і області Науковці з Університету Країни Басків в Іспанії провели аналіз 3 видів рослинної олії: оливкової, соняшникової та лляної. Обрані зразки вони нагріли до 190 градусів й перевірили на вміст альдегідів — токсичних речовин, здатних спричинити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Олія рослинна