- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Гарбуз
У луцькому ресторані «Patio di Fiori» розповіли секрети ... - Волинь 24 (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2018
Новини про гарбузи, новинки, детальна інформація відносно гарбузів
Гарбуз
У луцькому ресторані «Patio di Fiori» розповіли секрети ... - Волинь 24 (прес-реліз) (Блог)
Волинь 24 (прес-реліз) (Блог) «Для того щоб майбутній суп мав притаманну йому ніжність та пікантність, спочатку запечемо гарбуз», – почав процес приготування Грубич. Тоді Костянтин почистив гарбуз, картоплю, цибулю та часник та нарізав їх кубиками. Після цього ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Гарбуз