/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь  

Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю

Ячмінь


Чи насправді глютен небезпечний - Вчасно - Служба новин



Вчасно - Служба новин
По порядку. Що таке глютен. Можливо, ти вже чула про нього під іншою назвою – клейковина. Це рослинний білок, який міститься в злаках. Пшениця, овес, ячмінь і жито містять найбільше глютену. Він зраджує тесту рихлість, м'якість і тягучість.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь