/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Рецепт для святкової вечері: яловичі реберця в журавлинному соусі - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.09.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Рецепт для святкової вечері: яловичі реберця в журавлинному соусі - Сегодня
Сегодня Коли вся яловичина буде обсмажена, злити жир з каструлі і повернути її на плиту. Додати оливкове масло, цибулю, часник і чебрець. Готувати на середньому вогні близько 5 хвилин, поки цибуля не стане м'якою. Додати борошно і перемішати. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина