/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Олія рослинна
Куряча печінка у вершково-гірчичному соусі - Телевизионная служба новостей 1+1
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.09.2018
Новини про олію рослинну, новинки, детальна інформація відносно олії рослинної
Олія рослинна
Куряча печінка у вершково-гірчичному соусі - Телевизионная служба новостей 1+1
Телевизионная служба новостей 1+1 600 г курячої печінки (можна замінити печінкою іншої птиці);; 50 г бекону (копченої грудинки), порізати кубиками;; 2 ст.л. рослинної олії;; 2 цибулини, порізати півкільцями;; 150 мл вершків 30%;; 100 мл курячого бульйону або води;; 2 ст.л. зернистої ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Олія рослинна