/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Казеїн
Только треть выпускаемого кефира соответствует стандартам - Вечерний Харьков
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.09.2018
Новини про казеїн, новинки, детальна інформація відносно казеїну
Казеїн
Только треть выпускаемого кефира соответствует стандартам - Вечерний Харьков
Вечерний Харьков ... для взрослых людей, поскольку кисломолочные бактерии не только активизируют перистальтику кишечника и подавляют патогенные микроорганизмы, предупреждая брожение и гниение, но и помогают переваривать казеин - белок коровьего ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Казеїн