/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Морозиво із горгонзоли, яловичина су-від і “Райське яблуко”. Чим ... - 20 хвилин



20 хвилин
Передостанньою стравою була ніжна яловичина су-від із картопляно-шпинатним пюре. - Найскладніше було з м'ясом, бо це основна страва, - каже пані Галина. - Я ризикнула, бо я ніколи з су-відом (технологія приготування м'яса у вакуумі) не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина