/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа вівсяна  

Новини про крупи вівсяні, новинки, детальна інформація відносно круп вівсяних

Крупа вівсяна


Кулинарные экскурсии: карельская кухня - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Ревень очищают от волокон, промывают, мелко нарезают, пять минут варят в воде с сахаром, протирают, затем доводят до кипения. Всыпают манную крупу и варят до загустения. Охладив до 40 градусов, массу взбивают, разливают в формы и охлаждают. Подают под фруктовым или ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Крупа вівсяна