- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Соуси, кетчуп, майонез, пасти
Как вкусно приготовить говядину? - Поликсал - эксклюзивные новости
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.07.2018
Новини про соуси, кетчуп, майонез, пасти, новинки, детальна інформація відносно соусів, кетчупів, майонезу, пасти
Соуси, кетчуп, майонез, пасти
Как вкусно приготовить говядину? - Поликсал - эксклюзивные новости
Поликсал - эксклюзивные новости Список компонентов: 1/2 кг говядины, болгарский перец, 1/2 ст. длинного риса, 80 г очищенных грецких орехов, 60 мл соуса Ткемали, соль, луковица, молотый перец, 70 г томат-пасты, чеснок. +. Говядина варится до готовности с лаврушкой (около 90 минут). .... Список компонентов: 330 г говядины, 2 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Соуси, кетчуп, майонез, пасти