/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Чорничний пиріг подають із морозивом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Кладе в борошно. Склянку молока з 1 ст. л. цукру й щіпкою солі нагріває на малому вогні, доки молоко не стане теплим. Наливає в борошно. Вимішує тісто до однорідної маси. Кладе в миску. Накриває харчовою плівкою. Ставить у тепле місце на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно