/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Полуничний торт «Фразьє» за рецептом переможниці ... - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Додати борошно й дуже обережно перемішати, щоб не порушити повітряну структуру тіста (навіть якщо у вас залишать маленькі грудочки борошна – не страшно; при випіканні вони розчиняться, а бісквіт буде пористим як губка). Роз'ємну форму ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно