/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Язик «Пане» по-болгарськи - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Інгредієнти: 2 язика (у мене свинячі, але можна телячі, яловичі),. Для панірування: 2 яйця,. декілька ложок борошна,. сіль, чорний мелений перець,. по дрібці чебрецю та паприки. Для бульйону: 1 цибулина,. 1 морквина,. половина кореня селери,.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно