/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Хрін  

Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону

Хрін


Борщ, каша і кисіль: що їли українці до появи картоплі? - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)



https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
ПРИПРАВИ. Головними гострими приправами були часник і хрін. Ними, як правило, приправляли м'ясо і сало. Також як приправу використовували зелень: листя кульбаби, бурякове листя, кропиву і лободу. А ось салати українцям були незнайомі.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Хрін