/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Включіть пасту з кунжуту в свій раціон. Ось кілька причин зробити ... - UkrMedia



UkrMedia
Тахіні готують на Сході. Це такий спред або паста, яку готують з кунжутного насіння. Цю пасту в основному використовують в турецькій, ліванської, грецької, вірменської, іракської і грецької кухні. Зараз тахіні завойовує любов гурманів і на Заході.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна