/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Морква  

Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви

Морква


Які овочі їсти сирими, а які - після термічної обробки - Офіційний сайт каналу 1+1



Офіційний сайт каналу 1+1
ЖОВТОГАРЯЧІ ПРОДУКТИ. Морква, болгарський перець, помідори - продукти, які можна споживати як у сирому, так і термічно обробленому вигляді. Але все ж таки експерт стверджує, що термічна обробка жовтогарячих продуктів збільшує їх поживну цінність. У ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Морква