/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Кефір  

Новини про кефір, новинки, детальна інформація відносно кефіру

Кефір


Користь чи шкода: Що таке пробіотики - Офіційний сайт каналу 1+1



Офіційний сайт каналу 1+1
Сир, сметана, кефір, закваски, йогурти багаті на пробіотики і тому покращують травлення. При виборі корисних кисломолочних продуктів важливо дивитися не на вміст жиру, а цукру, адже він знищує усі корисні властивості продукту. 3. Овочі та фрукти. Для ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Кефір