/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Готуємо в суботу. Печиво від французьких кондитерів ... - ZIK.UA



ZIK.UA
Потім підмішують борошно, яке перед цим тричі просіяли. В кінці по краю миски тонкою цівкою вливають розтоплене масло й акуратно перемішують. Така технологія дозволяє зробити «мадленки» водночас м'якими і пружними. Женуаз – дуже делікатне тісто, яке ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно