/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Великдень 2018: рецепт паски від Катерини Бужинської з ... - Znaj.ua



Znaj.ua
Для тіста: борошно Farina Manitoba (Італія) - 720 г, масло вершкове 82% - 350 г, цукор - 375 г, жовток від домашніх яєць - 35 шт, сіль - 4 г, білі родзинки - 200 г, темні родзинки - 250 г , цукат з апельсинової кірки - 200 г, ром темний - 20 г, ваніль ...
Depo.Запоріжжя
Сайт телекомпании "Ривне 1"
UkrMedia
 - -

Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно