/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Італійська коломба не черствіє чотири дні - Gazeta.ua



Gazeta.ua
В літр теплого молока додає дріжджі, 200 г цукру, 0,5 кг борошна. Залишає тісто на 9 год. у теплому місці. — Уранці наступного дня продовжую готувати паски, — говорить Ірина Квас. — В опару додаю яйця, м'яку "Тульчинку", суміш родзинок і цукатів ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно