/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Фенхель  

Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю

Фенхель


Куряча печінка з яблуками та смородиною - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Коли шматочок печінки потрапляє до рота, спочатку відчувається солодкувато-кислуватий смак ягід, потім — морквяно-яблучні нотки. Фото: автора. Смачна й багатогранна страва: печіночка виходить дуже ніжною та м'якенькою, а ягоди, овочі та фрукти чудово ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Фенхель