/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Як приготувати італійську пасхальну косу з трьома видами начинки - Сегодня



Сегодня
Розчиніть дріжджі в воді і влийте в борошно. Замісити тісто, додавши в кінці сіль і оливкову олію. Місіть, поки тісто не стане еластичним і м'яким, за необхідності додавши ще трохи борошна. Накрийте тісто чистим рушником і поставте в тепле місце ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно