/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


Пасхальный творожный кекс в шоколадной глазури - DELFI.lv



DELFI.lv
1Взбейте маргарин с сахаром. Продолжая взбивать, понемногу введите яйца, цедру лимона, лимонный сок, творог и соль. 2Просейте в массу муку, смешанную с пекарским порошком, положите цукаты или орехи и кусочки мармелада. 3Включите духовку на 175 - 180
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Маргарин