/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Як приготувати найсмачнішу великодню паску: рецепт Юлії ... - Сегодня



Сегодня
Молоко, яке залишилося, ще раз прогріти, додати до нього 200 г попередньо розм'якшеного вершкового масла і почекати, поки воно розчиниться. 9. Збити 3 жовтки з цукром, продовжуючи збивати, ввести молоко з маслом, потім додати розтерті в ступці спеції ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно