/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Баклажан с грецким орехом - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Баклажан разрезать на слайсы толщиной в 1 см, посолить, оставить на час. Затем убрать излишки соли и обжарить в большом количестве масла на сильном огне до появления золотистой корочки. 2. Далее переложить их на сито и дать стечь маслу. 3. Чеснок очистить и пропустить через чеснодавку. 4. Кинзу ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш