- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Равиоли от Эктора Хименеса-Браво - GIGAmir
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2013
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Равиоли от Эктора Хименеса-Браво - GIGAmir
GIGAmir 1 ст. ложка говяжьего фарша,1 ст. ложка свиного фарша, 6 ст. ложек тертого адыгейского сыра, 6 ст. ложек тертой брынзы, 4 яйца, 2 ст. ложки измельченной ветчины, 50 г сливочного масла, 1 ст. ложка оливкового масла, шпинат, петрушка, чеснок, мускатный орех по вкусу. для теста:. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Петрушка