/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Батат  

Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату

Батат


Держать пост - это просто! - Кулинарный портал Gastronom.ru



Кулинарный портал Gastronom.ru
В рамках программ вы сможете попробовать: смузи, кисель, фруктовый чай, компот; тыкву, запеченную с медом с соусом из кокосового молока; яблоко, запеченное с шоколадной гранолой, корицей и вишневым киселем; половинки баклажана, запеченные с тимьяном, грецким орехом, черри и гранатом; батат ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.02.2018




Дивитись всі новини в розділі Батат