/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Масляна 2018: як не погладшати на млинцях - Факти ICTV



Факти ICTV
Смажити млинці варто, злегка окропивши сковороду маслом з дозатора. Масло краще використовувати кокосове, якщо це солодкі млинці. Вершкове – якщо несолодкі. Ці варіанти жирів не утворюють канцерогенних сполук при нагріванні. 3. Менше клейковини ...
Новини Рівного від ОГО


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.02.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно