- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Горох
Все кухни мира. Голландия - газета "Ока-инфо"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.10.2013
Новини про горох, новинки, детальна інформація відносно гороху
Горох
Все кухни мира. Голландия - газета "Ока-инфо"
газета "Ока-инфо" Промытый горох залить 2,5л воды, добавить 2 ч. л. соли и крупно нарезанную морковь. Выложить в ту же кастрюлю мясо и колбасу. Поставить на медленный огонь, через 15 мин. добавить половину сельдерея, петрушки, мелко нарубленный репчатый лук, кольца лука-порея, несколько ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Горох