/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


Голодна кутя, або Другий Святвечір: що приготувати ... - ВСВІТІ



ВСВІТІ
5. Обов'язково процідіть крохмаль через чайне ситечко. Тонкою цівкою влийте крохмальну воду в киплячий вишневий кисіль, безперервно і інтенсивно помішуючи. Крохмаль відразу ж почне робити вишневий кисіль густим і в'язким. 6. Після цього тримайте кисіль ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане