/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Брокколі  

Новини про брокколі, новинки, детальна інформація відносно брокколі

Брокколі


Які овочі корисніші: сирі або приготовані? - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)



https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
У процесі приготування цибуля втрачає велику частину фітонутрієнти аллицина, який приносить в наш організм багато корисних речовин. Шпинат рекомендується вживати після теплової обробки. Для того щоб звичайне зелене листя перетворилися в справжню ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Брокколі