/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Італійський різдвяний кекс! Спробувавши його одного разу ... - UkrMedia



UkrMedia
Вилий в борошно тепле молоко, добре перемішай. Маса на цьому етапі повинна бути в'язкою! Додай до неї підготовлені дріжджі. Дбайливо розмішай тісто до однорідного стану. Залиш тісто підніматися в теплому місці на 1-2 години. Збий яйця в піну, додаємо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно