- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Приглашаем к весеннему столу... "иностранцев" - ДОНБАСС
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.05.2013
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Приглашаем к весеннему столу... "иностранцев" - ДОНБАСС
ДОНБАСС Потребуется: 400 мл кислого молока, 400 мл воды, 2 огурца, укроп, петрушка, мята - по 2 веточки, 2 зубчика чеснока, соль, чёрный перец - по вкусу, 1 ст. л. оливкового масла. Очищенные огурцы мелко нарежьте ножом либо натрите на крупной тёрке. Зелень также нарежьте, чем мельче, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Петрушка