/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Про цинізм радянської епохи - Новое Время



Новое Время
Хто пам'ятає любительську ковбасу? Найсмердючіша, сіра, жирна, майже вся – зі шматків жиру. А в порівнянні з "Аматорським" плавленим сирком дубовий "Дружба" здавався продуктом гурме-сегмента. У паштеті "Любительському" взагалі не було печінки, якесь ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно