/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Рецепти від ТМ Щедрик: домашній хліб, балканський соус і дерун ... - Новини Рівного від ОГО



Новини Рівного від ОГО
1) З просіяним борошном змішайте сіль та дріжджі. В ряжанку додайте мед, вимішайте. Влийте цю суміш у борошно і замісіть тісто. Додайте насіння і ще раз вимішайте. Тісто не повинне бути крутим, натомість м'яким і трішки липнути до рук.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно