/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Пісні дріжджові пиріжки: рецепт на щодень - Інформаційний портал <<Гречка>>



Інформаційний портал <<Гречка>>
Поступопо (по пів склянки) додаємо борошно і замішуємо тісто. Тісто має бути м«яке, але за руками не тягтись. Накриваємо миску плівкою і залишаємо на годину. Тісто за цей час добре підніметься. Вимісити його, скатати ковбаскою і поділити на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно