- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Фенхель
Всё, что нужно знать о запорах: беседа с хирургом-проктологом - Наша Ніва
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2017
Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю
Фенхель
Всё, что нужно знать о запорах: беседа с хирургом-проктологом - Наша Ніва
Наша Ніва Фенхель, например, способствует расслаблению гладкой мускулатуры кишечника. Специи можно употреблять как с пищей, так и делать отвары на их основе. Фенхель можно добавлять в салат, а кардамон — очень вкусная приправа для чая. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Фенхель