/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Готовим вторые блюда: «ежики», кабачки и спагетти с фаршем - TGorlovka
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.09.2017
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Готовим вторые блюда: «ежики», кабачки и спагетти с фаршем - TGorlovka
TGorlovka Кабачки с фаршем в духовке Если это овощи и предварительно сваренное или обжаренное мясо, то достаточно 20 минут, если мясо сырое – не менее 45 минут. К фаршу-начинке можно добавить зажарку из моркови и лука, майонез, сверху потереть сыр, посыпать свежей зеленью ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Фарш