/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Пшоно  

Новини про пшоно, новинки, детальна інформація відносно пшона

Пшоно


Козацький куліш: готуємо у казані на природі - Експрес



Експрес
Ріжемо картоплю кубиками і кидаємо у воду. Чекаємо 20 хвилин, кидаємо ребра, після того як порізали їх на частини. Потім досипаємо пшоно (перед цим пшоно слід добре промити), солимо, перчимо до смаку. Чекаємо, коли звариться пшоно.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Пшоно