/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
Кухня вихідного дня. Готуємо банош за простим і швидким рецептом. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.08.2017
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
Кухня вихідного дня. Готуємо банош за простим і швидким рецептом. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online
Вікна online В холодне молоко (750 г) додати сепараторну сметану (250 г), промиту кукурудзяну крупу (200 г, саме крупу! але вибираю тонкого помолу). Поставити все на невеликий вогонь, помішувати постійно дерев"яною лопаткою, в процесі посолити, довести до кипіння ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна