/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Виробництво м'яса в Україні збільшилося майже на 10% - Реальна Економіка
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.09.2013
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Виробництво м'яса в Україні збільшилося майже на 10% - Реальна Економіка
Реальна Економіка "Структура споживання м'яса у нинішньому році виглядає наступним чином: м'ясо птиці – 45 % (раціональний рівень 20%), свинина – 42 % (34% - раціональний рівень), яловичина – 13 % (при раціональному рівні 39%)", - зазначив Пендзин. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Яловичина