- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Цукор
Що треба знати, аби зберегти на зиму якнайбільше вітамінів у ... - Експрес
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.07.2017
Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру
Цукор
Що треба знати, аби зберегти на зиму якнайбільше вітамінів у ... - Експрес
Експрес Основним джерелом калорій у варенні є цукор. Цукор містить близько 400 кілокалорій на 100 грамів. У смородині, полуницях чи малині лише близько 20 -- 25 кілокалорій. Тому калорійності варенню додає тільки цукор як консервант. Але без ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Цукор